Kreirajte svoj put uspjeha u digitalnom svijetu uz Digital Arenu

Osnovana 2014. godine, Digital Arena je lider u inovacijama informacijskih tehnologija, postavljajući industrijske standarde. Pretvaramo složene izazove u vrhunska rješenja, oblikujući digitalnu budućnost. Digital Arena znači pretvaranje neizvjesnosti u potencijal, redefinirajući tehnološke mogućnosti. Naša misija je stvaranje transformativnih tehnologija posljednje generacije.

Što nudimo

Naše Usluge

IT rješenja

Krenite na put stalnog poboljšanja dok neprimjetno integriramo revolucionarne tehnologije u vaše operacije. Naša predanost da ostanemo na vrhu osigurava vaše iskustvo s nama

Pročitaj više

ICT infrastruktura

U Digital Areni specijalizirani smo za izgradnju i održavanje najsuvremenije ICT infrastrukture. Naš predani tim predan je izgradnji i održavanju svih vrsta infrastrukture potrebne za besprijekorne podatkovne usluge.

Pročitaj više

Energetika

Digital Arena posvećena je revolucioniranju energetskog sektora kroz strateško savjetovanje i vrhunska tehnološka rješenja. Usredotočeni smo na optimizaciju potrošnje energije i poticanje inovacija za stvaranje održive budućnosti

Pročitaj više

O DIGITAL ARENI

Osiguravamo Vašem Poslovanju Kvalitetne IT Usluge

U Digital Areni, pokreće nas strast da pružimo vrhunske IT usluge za vaše poslovanje.

Naš tim broji više od 50 iskusnih IT inženjera koji se specijaliziraju za pružanje IT usluga i razvoj projekata u okviru outsourcinga. U našem portfoliju ističu se značajne suradnje s renomiranim institucijama kao što su A1, CROZ, Kaufland, LuminumICT, BlLog i Ericsson Nikola Tesla, te razni manji uspješni projekti za razne klijente. S dubokim stručnostima u područjima telekomunikacija i bankarstva, naše usluge obuhvaćaju:

  • Development (Python, Java, full-stack, React, Angular, JavaScript, baze podataka)
  • Testiranje (automatizacija i ručno)
  • DevOps (Linux, Docker, Kubernetes, CI/CD)
  • IT podrška i održavanje

Unatoč našim primarnim kompetencijama, istaknuli smo se kao stručnjaci sposobni prilagoditi se novim izazovima i tražiti rješenja u nepoznatim područjima.

about image
about image w-full

ZAŠTO NAS ODABRATI?

Zagrebite u Budućnost: Ojačajte svoj Brand s Najnovijom Tehnologijom

Ostanite u samom vrhu inovacija odabirom nas za unaprjeđenje svog branda.

ZAŠTO NAM VJEROVATI??

Oslonite se na certificirane IT stručnjake za Vaš posao

Naši inženjeri posjeduju industrijski priznate certifikate, osiguravajući visoku razinu stručnosti i pouzdanosti. Vjerujte nam u vođenju digitalne transformacije vašeg poslovanja. S našim certificiranim profesionalcima, donosimo neprikosnovenu izvrsnost u svakom aspektu naših usluga.

about image
0

+

Godina u poslovanju

0

+

Zaposlenih Djelatnika

0

+

Dovršenih Projekata

0

+

Zadovoljnih Kupaca

ŽELITE RADITI S NAMA?

Digitalno Transformirajte & Razvijajte Svoje Poslovanje

Pridružite se nama u digitalnom dobu i budite lider u svojoj industriji. Naš stručni IT tim posvećen je digitalnoj transformaciji vašeg poslovanja, usmjeravajući se na efikasnost i rast. Nudimo prilagođena, najmodernija rješenja za pojednostavljenje vaših procesa i poboljšanje angažmana kupaca. S fokusom na inovacije i izvrsnost, pomoći ćemo vašem poslovanju ne samo da se prilagodi, već i da prosperira u digitalnom pejzažu. Pridružite nam se i podignite svoje poslovanje na nove visine.

Naši partneri

kaufland logo
kaufland logo
kaufland logo
kaufland logo
luminum logo
rba logo
apis logo
pbz logo
pbz logo
addiko logo
addiko logo
addiko logo
smartnet logo